Контакт

Повеќе од ВицотекаИсцртана брада набилдано тело фрља се док оди како прв у село! С‘с рамбовку маицу по чаршију шета за њега свака цура е... + повеќе

Жената пржи јајца во кујна ! Одеднаш влетува мажот и непрестанувајки се дере: - ПАЗИ! - Стави уште малку зејтин. Неееее... + повеќе

Отворил Мујо аптека, и го замолил Хасо еден ден да го замени. Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој . - Дојде Суљо... + повеќе

Се среќаваат Македонец и Кинез: Македонецот слушнал дека кинезите се многу на број и го прашува: - Абе вие колку сте на... + повеќе