Сперма

На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува:
- Во составот на човечката сперма, најголем процент земаат шеќерите.
На тоа, една зачудена студентка крева рака да постави прашање:
- Извинете професоре, но, ако спермата во најголем процент е составена од шеќери, зошто тогаш нема сладок вкус?!?!
Професорот, мртов ладен, одговара:
- Тоа е затоа што, колешке, рецепторите за слатко се наоѓаат на врвот на јазикот, не длабоко во грлото!

Повеќе од ВицотекаСедив две циганке и една ву вика на другу: -Бреј ама си убава д’нска, што убаво си се нашминкала!!!! -Фала на елемент,... + повеќе

Осуденик седнува на електрична столица, управителот го прашува: - Имаш ли последна желба? - Да, да ме држиш за рака!!!

Зошто се самоубил Хитлер ? - Оти му дошла сметка за плин!

Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена... + повеќе