Капацитет

Што е интелектуалец:
Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

Повеќе од ВицотекаЗошто плавуша добила отказ од банка за сперма? - Се дознало дека пие на работно место.

Избегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата... + повеќе

Што е сличност помеѓу секс и кречење стан? - И во едниот и во другиот случај некој треба да гледа во таван.

Трпе во хотел се јавува на рецепција: - Качете се веднаш, жена ми сака да скокне од прозорецот! - Ох, па што да правам... + повеќе