Пребрзо

Полицаец запира струмичанец:
- Возевте пребрзо, документи молам.
- Еее, далдисал с’м, не с’м забакарил.
Полицаецот:
- Documents, please.

Повеќе од Вицотека- Срце, дали е татко ти терорист? - Зашто? - Па ти си излегла бомба!

Умрела некоја жена и мажо и оде да изваде посмртница. Таму го прашуваат: Шо сакаш да напишеме? Пишите: "Умре Стојна... + повеќе

Кинезите измислиле вода во прав!

- Колку се 2 + 2 ? - 4. - Примен. Образложение: Паметен. - Следниот! - Колку се 2 + 2? - 5. - Колку се 2+2? - 3. -... + повеќе