Шлиц

Зошто жена не запросува маж?
Зошто кога жена би клекнала пред маж, тој ќе почне да го откопчува шлицот!

Повеќе од ВицотекаПрослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки: - Ох, Миле, Миле!... + повеќе

        Он: ОК, се соблековме голи, немаме облека, јас се качив врз тебе, сега колку треба да чекаме, да дојдеме до... + повеќе

Разговараат малиот Трпе и Трпе: - Тато, тато можат ли црните маслинки да одат? - Не сине, не одат. - Епа тато тогаш сум... + повеќе

НАГРАДНА ИГРА ГЛАВНА ПРЕМИЈА СЕКС Трпе го прашаува продавачот: Како се учествува во наградната игра? Треба да го... + повеќе