Автомобилска гума

Трпе пијан се враќа по полноќ и пред себе тркала една автомобилска гума.
Трпана го прашува:
– Зошто ти е таа гума, бе, глупак, па ти немаш кола?!
– Те прашувам ли јас тебе зошто си купуваш прслуци?!

Повеќе од ВицотекаАтрактивна плавуша во мини суќниче држејки се за рака се качува со дечкото на ескалаторот во некој маркет. Долу се... + повеќе

Чак Норис кога рекол дека ќе ги тепа сите по азбучен ред, од тогаш Албанците почнале да се викаат Шиптари!!!

Што е најголема иронија? Лепа Брена на нејзиниот концерт пее - Уџи Слободно А карта е 800 денари?

Кромид плата: ја гледаш, и почнуваш да плачеш. Кучка плата: не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш, a не можеш да... + повеќе