Предигра

Што е предигра?
Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда.

Повеќе од ВицотекаВладата на Р. Македонија им ги честита престојните празници на сите државни и административни службеници, железницата,... + повеќе

Бија си некад некој много ружан принц, бија толко грозан што Пепелашка дома си отишла јоште у 10:30!

Што им паѓа на памет најчесто на наркоманите? - Фикс идеја.

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат. - Мамо, зошто оној мавта со стапот? - Сине тој е... + повеќе