Есеј

Испит на фолозофски факултет.
Есеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи, религија, секс, тајна.
Есејот што добил 10-ка гласи:
Боже, трудна сум, бар да знаев чие е детето.

Повеќе од ВицотекаИме на дете што се пече на 50 степени? - Жарко Име на дете што се пече на 100 степени? - Огнен Име на дете што се пече... + повеќе

Полицаец застанува пијан маж и го прашува: – Каде сте тргнале толку доцна навечер? – На предавање. – Е како да не. Кој... + повеќе

Жените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема... + повеќе

Гоки: Ало Полиција, две риби овде се тепаат за мене, Почицијата: Па што е тука страшно? Гоки: Па таа поружната победува... + повеќе