Трошаџија

Денес потрошив 6150 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
- А за што си ги потрошил?
- Купив 100 евра

Повеќе од ВицотекаМаж си доаѓа дома. Влегува и ја гледа мачката без крзно. Зачуден ја прашува жена му: - Жено мори што се случило со... + повеќе

Го прашува учителката Трпе: - Кажи ми Трпе, една случајност. Трпе: - Моите мама и тато се венчаа во ист ден.

Ало насмевни се

Чак Норис е застрелан вчера вечерта. Куршумот настрада а пиштолот е во бегство!!!