Аплауз

Чак Норис може да аплаудира со една рака.

Повеќе од ВицотекаМалиот Трпе поминувал улица и го прегазило комбе, а на комбето пишувало: - Плазма, не те пушта да пораснеш!

Отишле Мујо и Фата во Зоолошка градина. Кога пoминувале покрај кафезот на големата горила дувнало ветер и и ја кренало... + повеќе

Постојат 3 видови на секс: 1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа. 2. Креветен... + повеќе

- Американецот работи ако го платат добро, ако не, ништо. - Македонецот работи, ако го платат, добро, ако не, ништо.