Изглед

Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект?
- Затоа што повеќето мажи се глупи, но многу малку од нив се слепи.

Повеќе од ВицотекаСи иде едно дечко по улица и една баба му приоѓа и му вика: - Дечко, ќе сакаш ли да ме опнеш? Дечкото: -Не бре бабо,... + повеќе

- Ум да се продава за пари, секој ќе си купи и умен ќе биде.

- Ај ве молам дајте ми лепак за глувци. А продавачот .... - Зошто бе, да не ти се дупна глушецот?

Оженило се дете од село и прашуев га после неколко дна... - Абе каква ти е невеста, добра ли е? - Па не е бш нешто... + повеќе