Ѕвезда

Што е ѕвезда:
- Личност која напорно работи цел живот само за да биде позната и потоа носи темни наочари за некој да не ја препознае.

Повеќе од ВицотекаМара и се јавува на Трпана на мобилен: - Шо правиш бе Трпанче? - Еве му го џвакам на Трпе! - Мислиш му го пушиш!?! -... + повеќе

Што 17 плавуши прават пред диско? Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.

Учителката го прашува Џокица: - Ако на улица најдеш пари и мозок, што ќе земеш? Џокица: - Парите. Учителка: - Јас ќе го... + повеќе

Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот, но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената