Поглед

Охридски туристички оглас:
издавам соби со поглед под езеро.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКако човекојадците ги нарекуваат атлетичарите? - Fast Food!

Телефонот го измислил Aleksandar Graham Bell 1875 година. Кога го склопил видел дека има два пропуштени позива,... + повеќе

Што ќе се случи ако фрлиш зелен камен во Црвено море ? - Ќе се намокри.

Ако мажот на жената и ја отвара вратата од колата, или му е нов автомобилот, или му е нова жената, или му е расипана... + повеќе