Зезалици

Машка дискусија:
Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
Кој други!!!

Проститутката е најдобар трговец:
Секогаш има роба,
ја продава робата,
и пак останува со истата роба?

Вицотека:

Зоки Поки му пишува на Дедо Мраз:
- Почитуван Дедо Мраз, од тебе го сакам само списокот на лошите девојчиња!?

Страници