Пријатели на телефон:
Ало брат како си , што правиш?
Еве бе брат и помагам на жена ми усисавам со правосмукалка.
Како бе не ти е срам, остави жената нека си работи!
Па брат бе, како она ми помага кога перам!!!!

Вицотека:
Машките трошат 2000 калории за секс, 100 за секс и 1900 за фалење.
Вицотека:

Зоки Поки го прашува татко си:
- Тато, имаме задача во училиштето да напишеме што е тоа невкусна шега.
- Невкусна шега сине е кога мајка ти ме лажеше дека користи контрацепција и така те создадовме тебе.
Мајката:
- Глупости! Невкусна шега е кога татко ти ме убеди дека е шеф на голема компанија, а излезе дека компанијата му билa кафана со другарите пијаници!

Вицотека:

Страници