Мажот и го подметнува весникот под нос на жената
- Прочитај ја оваа статија за рибите, мила.
- Зошто?
- Од нив би можела да научиш како се молчи.
- Прво ти од нив научи како се пие само вода!

Вицотека:
Турист пита локален селанец:
– Имате ли тука некаква атракција за туристите?
– Имаше, ама се омажи!!!

Страници