На Трпе по телефон му се јавува неговиот пријател од Словенија и го прашува:
- Па како си Трпе, како се живее во Македонија?
- Ух, како во харем.
- Како тоа како во харем?
- Па така, знаеш дека ќе те е*ат, само не знаеш кога.

Вицотека:

Не смем да фату девојку шваљерка ми не ми дава !

Баци влегува во пекара и прашува:
- Имате ли леб од пред 3 дена?
- Имаме.
- А зошто не го фрлите?

Страници